Hjertespor
  • Blogg
  • Om prosjektet
  • Galleri
  • Butikk
  • Om meg
  • Kontakt

Klar som et egg!

8/30/2012

0 Comments

 
Når man først tar risikoen på å knekke over et egg for å se om det er akkurat slik du liker det (du vet jo aldri om det er perfekt kokt) - så blir gleden stor når det dukker opp et hjerte!

Slik er det og å begynne for seg selv. Det er jo så trygt å ruge på et egg - på en drøm, en idé. Holde det varmt. Det ligger bare der - og venter. Ingen fare med det. Hva skjer om det koker over? Egget sprekker! Du går i hønsekjelleren - og der er det mye møkk å ta tak i før nye egg kan klekkes!
Hvordan liker du egget kokt? 5, 7 eller 10 minutter?

Jeg valgte 9 minutter. Det var lenge nok. Jeg har lært. Det har sprukket før. Nå gleder jeg meg over å kunne spise av egget!

I dag kan jeg kan feire to måneder som selvstendig næringsdrivende. Og det smaker godt. Langt inn i hjertet.

Picture

Hjerteknekt.

0 Comments
    Picture
    Hjertespor på Facebook

    Arkiv

    August 2014
    July 2014
    June 2014
    May 2014
    April 2014
    March 2014
    January 2014
    November 2013
    October 2013
    August 2013
    July 2013
    June 2013
    April 2013
    March 2013
    February 2013
    January 2013
    December 2012
    November 2012
    October 2012
    September 2012
    August 2012
    July 2012
    June 2012
    May 2012
    March 2012
    February 2012
    January 2012
    December 2011

    Kategorier

    All
    Friends Hearts
    Hjertespor

    RSS Feed


Proudly powered by Weebly